Nieuwe Start

Ik wilde een nieuwe start maken met schrijven, iets dat ik vroeger met veel liefde deed. Ik heb er foto’s voor gemaakt. Op basis van de foto’s wilde ik een gevoel of een emotie verwoorden die mij dagelijks bezighoud. Ik wilde ook het eerlijke verhaal vertellen maar daar loop ik in vast. Ik zie in elke foto namelijk alles wat ik altíjd voel. Liefde, angst, onzekerheid, verwondering en nog zoveel meer. Het is heel mijn leven lang mijn kracht, maar ook mijn zwakte geweest. In een glimlach zie ik de dood en het leven en in een traan zie ik verlies en overwinning. Soms twijfel ik of ik überhaupt controle heb over mijn eigen emoties. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat ik alles zie en daarna mijn ogen sluit om mijzelf voorover te laten vallen in de stroming van logica en de algehele verwachting. Het gaat op zich dan ook altijd goed. Ik kijk, ik voel en ik vervolg mijn pad zoals die bedoeld lijkt te zijn. Maar wat als ik mijn ogen niet sluit en de confrontatie aanga? Hier gaan we dan, bedankt dat je erbij bent.